top of page

Enthousiaste "sweet lovers" met een grote passie voor bakken

14-2Q3A6981.jpg

Precies 10 jaar geleden werd Isabelle (of Belle als koosnaampje bij familie en vrienden) tijdens een Franse taalonderdompeling in Nice betoverd door een koekjesparadijs, genaamd: “Emilies Cookies”. Tijdens haar verblijf in Nice heeft ze dag in dag uit, met vriendinnen in dit plekje vertoefd en koekjes gesmuld. Uren kon ze er gezellig kletsen, gefascineerd kijken naar hoe de zoveelste lading koekjes uit de oven rolde en hoe er telkens weer een rij tot buiten stond aan te schuiven. Vanaf toen werd er een passie en droom bij Isabelle aangewakkerd, zoiets zou ze ook ooit in België willen starten.

 

Corona gaf het extra duwtje in de rug om samen met haar mama (Eline) deze droom eindelijk concreet vorm te geven. Vandaag, exact 10 jaar na de trip naar Nice, hebben we Bells Bakery opgestart. Onze eigen lokale online business! Verse homemade taarten, koekjes, muffins, desserten, je noemt het maar: Bells Bakery maakt het allemaal!

 

Al onze zoetigheden worden homemade gemaakt met verse en kwalitatieve producten gaande van echte vanillestokken voor de vanille wafeltjes & madeleines, alsook vers geplukt fruit van onze lokale fruitboer voor al onze fruitcreaties. Het geheime ingrediënt dat we aan elk recept toevoegen? Een grote portie liefde

 

Onze rolverdeling? Isabelle is het gezicht achter Bells Bakery en is verantwoordelijk voor het creëren van nieuwe recepten en het onderhouden van de social media kanalen. Eline is op haar beurt een echte duizendpoot die helpt waar nodig. Ons motto: In onze keuken is het altijd lachen, gieren, brullen maar vooral veel smullen! 

 â€‹

Wij kijken er alvast super naar uit om Bells Bakery verder te laten groeien en om in de toekomst nog meer deel te mogen uitmaken van jullie zoete momenten. 

​

Liefs, 

Bells Bakery

bottom of page